SURIALTERNA'T 2005! Cancel·lat, més info a notícies
NOTICIES

TROBAREM A FALTAR...
 Enviada al: 2005-06-04
  Trobarem a faltar, l'alegria i el bon rotllo, la festa dels concerts, la percussió i els malabars, la diversió dels concursos, tómboles, tallers, jocs i piscines autofabricades, la força cultural de les xerrades, debats, vídeo-fòrums i exposicions, i també, trobarem a faltar l'amistat que hem fet amb un munt de persones que retrobàvem cada any al Surialterna't. Però sobretot, trobarem a faltar aquella corbata vermella amb una ovella negra al mig.

Quan vam començar aquest Festival de Música, ens vam plantejar uns objectius bàsics, primer, millorar l'oferta lúdica i cultural per a joves, segon, potenciar els grups locals per damunt dels altres, tercer recuperar un espai que estava en un total desús i quart aconseguir un Casal Popular per a joves.

El primer objectiu és clar que el vam aconseguir, ja que durant vuit anys un dels actes de més participació a la festa major local va ser el Surialterna't. I aquest objectiu el seguirem perseguint tot i que segurament amb un altre tipus de format.

L'augment dels grups locals o grups musicals que es formaven especialment pel Surialterna't va ser una realitat evident, així mateix, més de 15 grups formats íntegrament o parcialment per joves locals van actuar al nostre festival, per tant, un altre objectiu aconseguit.

El Parc Municipal 'el Casino' va passar un procés de deteriorament escandalós, on únicament hi treballàvem un grup de joves per mantenir-lo mínimament visible mentre reclamàvem furiosament la seva recuperació per al poble. Ara, gràcies a l'esforç de moltes persones, aquest Parc Municipal s'està convertint en una realitat, així doncs, un altre ojectiu aconseguit.

I finalment, hem de parlar del Casal Popular, una idea innovadora i recolzada per la mateixa Diputació, que finalment va acabar en una forma distorsionada del nostre projecte inicial, degut als canvis que hi va inflingir l'Administració local, per tant, mig objectiu aconseguit.

Així doncs, aquest any ens hem mirat el melic, i hem dit, què carai, tampoc ho hem fet tant malament, però potser, encara que ens sàpiga greu, és moment de tancar el cercle i començar un nou cicle, perquè, tot i que s'acaba el Surialterna't, no s'acaben les ganes de treballar pel nostre poble i amb el nostre poble, però amb aquell punt reivindicatiu que ens ha fet, ni millors ni pitjors, sinó diferents. I res més, només dir-vos que esteu tots convidats el tres de setembre a la Mega Festa d'inici de cicle on recordarem vells temps i planejarem nous objectius.

Gràcies a tots i a totes, Amics i Amigues, Organitzadors/es, Grups, Entitats, visitants i vilatants, sense les vostres petites i immenses aportacions el Surialterna't no hagués estat el mateix.

Gràcies, gràcies i gràcies.


SURIALTERNA'T
 
Rumors rumors...
 Enviada al: 2005-05-23
  Molt pitjor del k es podia esperar... EL SURIALTERNA'T AKEST ANY NO ES FARA!!! :'(
He vist un rètol k ho komentava... xo d moment no he pogut parlar amb la organització... us mantindré informats!.
 
Rumors rumors...
 Enviada al: 2005-05-19
  He sentit a dir que aquest any només es vol fer un dia de suri@lterna't... tú què n'opines? envia la teva opinió a surialternat@latinmail.com
 
Senglar Rock...
 Enviada al: 2005-05-19
  Aquest any el Surialterna't no coincidirà amb el senglar rock... esperem que vingui més gent (si la gent col·labora i podem penjar cartells amb més temps que l'any passat!).
 
Indiferència organitzativa?
 Enviada al: 2005-05-19
  Sembla que cada any l'organització té menys il·lusió per organitzar. No en culpo ningú, suposo que és normal, són ja molts anys pringant sempre els mateixos, i la gent s'acava cremant. Esperem que tots recuperem una mica de l'esperit original d'empenta que ens va fer començar amb aquesta fita que era impulsar una plataforma alternativa a la organitzada per l'ajuntament, i que no sense esforços i problemes hem aconseguit tirar endavant cada any. Hem d'intentar recordar la satisfacció de la feina ben feta, i no els mals rotllos que hi hagin pogut haver... vinga nois i noies, entre tots podem tirar-ho endavant!!!

I tu, que llegeixes aquest text, si has anat mai al suri@lterna't i n'has gaudit, si vols que es continui fent, fes un exàmen de consciència... ja fas el que pots per col·laborar? no podries fer més?
 
Retocs Anti-Propaganda
 Enviada al: 2004-10-18
  Com que la migració de servidor s'està fent esperar, hem centrat els nostres esforços a eliminar tota la propaganda, i sembla que ens en hem sortit prou bé.
 
Resultats Surialternat 2004
 Enviada al: 2004-08-01
  La valoració d'aquest any ha estat bastant negativa pel que fa a afluència de gent, tot i amb això cal tenir en compte que aquest any hi havia una oferta molt gran de festivals similars al surialterna't el mateix cap de setmana, i això pot haver estat un factor decisiu a l'hora de decidir si venir o no. Cal que la organització ens fem una autocrítica pel tema de la propaganda, que aquest any ha estat insuficient, i tardana, ja que fins 3 dies abans del surialterna't, no hi havia cartells. Prometem que per la següent edició es sol·lucionarà!
 
Retocs Anti-Propaganda
 Enviada al: 2004-06-14
  Estem intentant eliminar el maxim possible d'aquesta molesta propaganda de tripod. Quan el Surialternat hagi passat canviarem de servidor :_
 
Nous col·laboradors?
 Enviada al: 2004-05-23
  Agraeixo a la gent que m'ha fet ofertes per a col·laborar en la construcció d'aquesta pàgina! s'han d'estudiar totes les ofertes!
 
Canvis al mail
 Enviada al: 2004-00-00
  He arreglat la pàgina de contacte, que enviava els mails en blanc. Ara funciona al 100%, ja podeu enviar les vostres opinions!
 
Retocs grafics (2)
 Enviada al: 2004-00-00
  He canviat el titol en flash i la imatge de fons, us agrada més¿?
 
Retocs grafics (1)
 Enviada al: 2004-00-00
  S'han afegit noves activitats i noves fotos a la pàgina. Tambe s'ha afegit un mapa molt lleig :P a vere si el canvio d'aquí poc
 
Alta als buscadors
 Enviada al: 2004-00-00
  La pàgina ja surt a la primera posició al www.google.es si busques la paraula surialternat
 
Inici de la nova pagina
 Enviada al: 2004-02-01
  La nova pàgina del Surialterna't ja es trova en construcció des del dia 1 de febrer del 2004
 

surialternat@latinmail.comMake your own free website on Tripod.com