SURIALTERNA'T 2005! Cancel·lat, més info a notícies
SURIALTERNA'T ... PRIMER CAP DE SETMANA de JULIOL


SURIALTERNA'T ... ACTIVITATS   Amb l'experiència que ens ha donat fer Surialterna't des del 1996, i la il·lusió del primer dia, us volem convidar a que compartiu amb nosaltres la vostra companyia. Perquè sabem que sense tots vosaltres, això no seria possible!!!

   Amb un bon grapat d'activitats, començant per la acampada lliure, tots juntets, assistents i organització, cadascú a la seva tenda de campanya, i situats en un indret molt aprop (pocs metres) dels concerts i del bar. La zona d'acampada s'obre el divendres a les 3 de la tarda per al públic, i es tanca a les 10 de la nit del diumenge. Pensa que qui arriva primer tria lloc!

   Si creus que ets un geni amb la guitarra, o saps tocar el tamtam, tens bona veu, ets un pallasso, o un crack... t'oferim la possivilitat d'actuar al nostre CHILL OUT! La millor actuació de cada dia tindrà la possibilitat d'actuar a l'escenari durant una estona a la nit, i potser de veure gratis durant tot el festival!.

   També s'hi faràn diversos tallers, començant pels tallers de grafitti, malabars amb foc, dansa, espectacle, samarretes, manufactures varies ^^...

   Hi hauran diversos jocs, organitzats i espontanis. Segur que t'hi vols afegir, no?

   Es realitzaran diverses xerrades informatives, molt allunyades de les noticies manipulades a les que tots estem acostumats que ens bombardejin els mitjans 'informatius'. Descubriras coses que et semblaran increibles. Alguns exemples:

Pintura mural en commemoració del 70è aniversari de l'aixecament anarquista (1932-2002)

Xerrada-col.loqui sobre l'aixecament anarquista a la conca del Cardener.


   Lògicament, també hi haurà un bar organitzat per nosaltres. Segurament, amb els preus que posarem et podràs afartar... tu i jo sabem que és pe'l què acabaràs venint... ;)

   Però ... el més important són les DUES NITS DE CONCERT, quí dóna més? personalment, crec que aquesta acampada alternativa pot ser millor que el DOCTOR MUSIC, ...
però només si tú ens ajudes... VINE!

Per a més informació envia un mail i pregunta:

Per a més informació, envia'ns un mail
surialternat@latinmail.com

surialternat@latinmail.com
Make your own free website on Tripod.com